Reitit ja huoltopisteet

Tapahtuman reitteinä on neljä eri pituista vaihtoehtoa.

Suurimman suosion kolmesta reitistä on saavuttanut keskipitkä noin 100 km Vehmerin lenkki. Reitillä on sopivasti vaihtelua, hienoja maisemia ja mukavasti nousumetrejä sekä huoltopisteet sopivin välein.
Reittikartta 100km

Pisimpänä reittivaihtoehtona pyöräillään noin 150km reitti joka on pidennetty Vehmerin lenkki. Matka ja reitti on sopivan haastellinen enemmän pyöräilyä harrastaneille sekä niille kuntoilijoille tai kilpailijoille jotka haluavat haastaan itsensä pidemmälle matkalle jo alkukesästä. Huoltopalvelut palvelevat osallistujia koko matkan ajan.
Reittikartta 150km

Erityisesti perheille yhteiseksi pyöräretkeksi hyvillä huoltopalveluilla on suunnattu Lentokentän lenkki noin 30 kilomertiä. Reitti on maisemallisesti hieno ja se soveltuu hyvin ensikertalaisille sekä perheille lasten kanssa yhteiseksi matkaksi. Reitin puolivälissä on huoltopiste.
Reittikartta 30km

Valikoimasta löytyy myös 60km reitti joka tarkoittaa kahta kertaa lentokentän reittiä. Lupaamme ettei se takuulla tunnu tylsälle koska reitti kulkee maisemallisesti  Kuopion hienointa reittiä ja pyörätien kunto on koko reitin ajan priimaa.

Kaikki reitit kulkevat yleisiä kestopäällyste- tai pyöräteitä ja reitit ovat merkitty tien reunaan kiinnitetyin opastauluin. Opastaulu on aina ennen risteystä joissa reitin ajosuunta muuttuu. Mikäli risteyksessä ei ole kääntymisestä opastavaa taulua, jatkuu reitti suoraan.

Huoltopisteitä on reitin varrella sopivan matkan välein ja lisäksi reitillä päivystää huoltoauto josta saa tarvittaessa pyörän huoltoapua ja kuljetuksen tapahtumapaikalle tarvittaessa. Huoltopisteillä osallistujille tarjotaan urheilujuomaa, vettä ja energiaa.