Reitit ja huoltopisteet

Reittivaihtoehdoista löytyy jokaiselle sopivan mukava tai haastava reitti.

Suurimman suosion reiteistä on saavuttanut noin 100 km pituinen historiallinen Vehmerin lenkki josta tapahtuma sain alkunsa joskus 1990-luvulla.
Reitti on vaihteleva, sillä on sopivasti nousuja ja laskuja sekä reitin useasta kohden pääsee ihailemaan Kallaveden järvimaisemia. Reitillä on kolme huoltopistettä josta löytyy Kallaveden maisemien lisäksi riittävästi tankattavaa että jaksaa hyvillä energioilla ainakin seuraavalle huoltopisteelle saakka. Reitillä liikkuvasta huoltoautosta saa tarvittaessa nopeasti apua vaikka pyörän ongelmiin.

Hieman enemmän haastetta kaipaaville suositellaan reitiksi reilun 150 km reittiä. Reitti on sopivan haastellinen enemmän pyöräilyä harrastaneille sekä niille jotka uskaltavat haastaan itsensä pidemmälle matkalle jo alkukesästä. Reitillä on neljä huoltopistettä jotka takaavat että energiat riittää ja huoltoauto auttaa tarvittaessa teknisissä ongelmissa. 

Erityisesti perheille yhteiseksi pyöräretkeksi ja ensimmäistä pyöräilytapahtumaa suunnitteleville on tarjolla noin 25 km reitti. Reitillä on yksi huoltopiste noin reitin puolessa välissä.

Kaikki reitit kulkevat yleisiä kestopäällyste- tai pyöräteitä ja reitit ovat merkitty tien reunaan kiinnitetyin opastauluin. Opastaulu on aina ennen risteystä joissa reitin ajosuunta muuttuu. Mikäli risteyksessä ei ole kääntymisestä opastavaa taulua, jatkuu reitti suoraan. Pienet matka- ja reittimuutokset mahdollisia.

Huoltopisteitä on jokaisen reitin varrella sopivan matkan välein ja lisäksi reitillä päivystää huoltoauto josta saa tarvittaessa pyörän huoltoapua ja kuljetuksen tapahtumapaikalle tarvittaessa. Huoltopisteillä osallistujille tarjotaan urheilujuomaa, vettä ja energiaa.