Viikkokilpailut

Viikkokilpailut ajetaan vuoroviikoin maantiellä ja maastossa keskiviikkoisin, kilpailujen startti on klo 18. Tule kilpailupaikalle viimeistään vartti ennen starttia.

Maantiekilpailujen lähtöpaikka on Puutossalmentien (tie 5370) Kuopion päässä oleva levike.

Maastossa kilpailut ajetaan Puijonsarvessa ja Jynkänvuorella. Puijonsarven kilpailu lähtee Puijonnokan laavulta ja Jynkänvuoren lähtöpaikka Upponallen päiväkodin parkkipaikka.

Maantiekalenteri ja -tulokset 2019

Maastokalenteri ja -tulokset 2019

Säännöt

Kilpailuihin on kaikilla vapaa osallistumisoikeus, mutta seuran ulkopuolisia ei oteta huomioon kauden pistelaskussa.

Maasto- ja maantie-cup ovat erillisiä kilpailusarjoja.

Maantiellä sarjat ovat Kunto ja Kilpa, maastossa on yksi sarja. Maantiellä kilpasarjassa ajavat Suomen pyöräilyunionin lisenssin lunastaneet.

Kisoihin osallistuminen on omalla vastuulla. Tapaturmavakuutuksesta jokainen kilpailija huolehtii itse (esim. fillaripassi). Pakollisia varusteita kilpailuun osallistujalla ovat ehjä pyöräilykypärä sekä kilpailun luonteeseen soveltuva polkupyörä.

Seuran jäsenten osalta kauden kokonaispisteisiin lasketaan viiden parhaan kilpailun pisteet. Kokonaispisteiden saaminen edellyttää vähintään 3 osakilpailun tulosta. Kilpailijoiden pisteiden ollessa tasan paremmuuden ratkaisee osakilpailuiden sijoitukset. Osakilpailusta jaetaan pisteet seuraavasti sijoituksen mukaan: 12-10-8-6-5-4-3-2-1.

Sarjojen kolme parasta palkitaan kauden päätyttyä seuran syyskokouksessa.

Tulosarkisto

2018 Maantie, kilpa – pisteetajat

2018 Maantie, kunto – pisteetajat

2018 Maasto – pisteet – ajat

2017 Maantie

2017 Maasto

2016 Maantie ja maasto

2015 Maantie ja maasto