Viikkokilpailut

Viikkokilpailut ajetaan vuoroviikoin maantiellä ja maastossa keskiviikkoisin, kilpailujen startti on klo 18.
Tule kilpailupaikalle viimeistään vartti ennen starttia.

Maantiekalenteri ja -tulokset 2021

Maastokalenteri ja -tulokset 2021

Koronan vuoksi kilpailut järjestelyt poikkeavat normaalista.
Järjestäjä ei pysty takaamaan, että osallistuminen olisi täysin riskitöntä, vaikka riskit pyritään minimoimaan. Jokainen osallistuu kilpailuihin omalla vastuulla ja oman harkinnan mukaan.

Maantiellä tempokilpailujen lähtöpaikka lähtöpaikka on Puutossalmentien (tie 5370) Kuopion päässä oleva levike. Ritisenlahden temmon pituus on joka toisessa kisassa 40 km mittainen.

Lossin temmon reitti ja reittitiedosto (GPX)
Ritisenlahden temmon reitti ja reittitiedosto (GPX)

Kilpailupaikalla ajajien, huoltajien, järjestäjien ja kilpailua seuraavien tulee pitää 2 m turvaväli. Osallistujat lähetetään kilpailuun 1 minuutin välein ja kilpailun aikana mahdolliset ohitukset tulee tehdä siten, että siirrytään omalle linjalle noin 10 metriä ennen ohitusta ja ohitus tehdään mahdollisimman nopeasti 2 m turvaväliä noudattaen, kuitenkin omalla kaistalla pysyen. Kilpailupaikalle tullessa, kilpailun aikana ja sen jälkeen tulee välttää peräkkäin ja rinnakkain ajoa.

Maastossa kilpailut ajetaan Puijonsarvessa ja Jynkänvuorella. Puijonsarven kilpailun lähtöpaikka on Puijonnokan laavu ja Jynkänvuoren lähtöpaikka on Upponallen päiväkodin parkkipaikka.

Puijonsarven reitti ja reittitiedosto vuodelle 2020 (GPX)

Maastossakin kilpailijat lähtevät kilpailuun 1 minuutin välein ja mahdolliset ohitukset tehdään 2 metrin turvavälejä noudattaen. Kilpailupaikalla ajajien, huoltajien, järjestäjien ja kilpailua seuraavien tulee pitää 2 m turvaväli. Kilpailupaikalle tullessa, kilpailun aikana ja sen jälkeen tulee välttää peräkkäin ja rinnakkain ajoa.

Säännöt

Kilpailuihin on kaikilla vapaa osallistumisoikeus, mutta seuran ulkopuolisia ei oteta huomioon kilpailukauden pistelaskussa ja palkitsemisessa.

Maasto- ja maantie-cup ovat erillisiä kilpailusarjoja.

Maantiellä sarjat ovat Kunto ja Kilpa, maastossa on yksi sarja. Maantiellä kilpasarjassa ajavat Suomen pyöräilyunionin lisenssin lunastaneet.

Kisoihin osallistuminen on omalla vastuulla. Tapaturmavakuutuksesta jokainen kilpailija huolehtii itse (esim. fillaripassi). Pakollisia varusteita kilpailuun osallistujalla ovat ehjä pyöräilykypärä sekä kilpailun luonteeseen soveltuva polkupyörä.

Seuran jäsenten osalta kauden kokonaispisteisiin lasketaan viiden parhaan kilpailun pisteet. Kokonaispisteiden saaminen edellyttää vähintään 3 osakilpailun tulosta. Kilpailijoiden pisteiden ollessa tasan paremmuuden ratkaisee osakilpailuiden sijoitukset. Osakilpailusta jaetaan pisteet seuraavasti sijoituksen mukaan: 12-10-8-6-5-4-3-2-1.

Sarjojen kolme parasta palkitaan kauden päätyttyä seuran syyskokouksessa.

Tulosarkisto

2020 Cup pisteet

2019 Cup pisteet
Naiset tempo 2019
Miehet kilpa 2019
Miehet kunto 2019
Maastocup 2019

2019 tulokset ja ajat
Maantie
Maasto

2018 Maantie, kilpa – pisteetajat

2018 Maantie, kunto – pisteetajat

2018 Maasto – pisteet – ajat

2017 Maantie

2017 Maasto

2016 Maantie ja maasto

2015 Maantie ja maasto