Jäsenyys

Kuopion Pyöräilyseura toimii Kuopiossa maantie- ja maastopyöräilyn sekä arkipyöräilyn edistämiseksi. Seura järjestää ja kehittää pyöräilyyn liittyvää toimintaa kaiken ikäisille pyöräilyn ystäville. Jäsenille seura tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa, rahallisia etuja ja puitteet pyöräilyn harrastamiseen ja kilpailutoimintaan.

Seuran jäsenmaksut ovat:
henkilöjäsen 25 euroa,
nuorisojäsen 10 euroa (alle 15 vuotiailta), perhejäsenmaksu 50 euroa (ilman henkilörajoitusta), kannattajajäsen 100 euroa.

Jäseneksi liitytään maksamalla jäsenmaksu Kuopion Pyöräilyseuran tilille FI23 5600 0520 0919 79
Maksa jäsenmaksu viitteellä 20161

Maksettuasi lähetä yhteystietosi (etu- ja sukunimi, matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite) sähköpostilla info(at)kuopys.fi

Lähettämällä yhteystietosi sähköpostilla hyväksyt pyöräilyseuran henkilötietojen käsittelyn rekisteriselosteen mukaan. 

Jäsenedut

Seuran ajovaatteet edulliseen jäsenhintaan. Ajovaatteet ovat laadukkaita Bioracerin valmistamia ja kestävät kovaa kulutusta. Ajovaatteita löytyy pieni varasto Iikan Pyörävarikolta josta jäsenet voi ostaa niitä edulliseen jäsenhintaan. Keväällä ajovaatteita tilataan ennakkotilausten perustella. 

Ajoasu hinnasto 2018. Maksuvälineeksi käy yleiset maksukortit. Tässä linkki valmistajan kokotaulukkoon.

Jäsenillä on ilmainen osallistumisoikeus seuran järjestämiin viikkokilpailuihin.

Alennetut osallistumismaksut seuran järjestämiin tapahtumiin ja harjoituksiin.

Seuran edustusoikeus Suomen pyöräilyunionin alaisiin cupkilpailuihin kilpailulisenssin hankkineille jäsenille. Seura maksaa kilpailujen osallistumismaksut jälkikäteen takaisin kilpailun startanneille kuskeille.

Seuran yhteistyökumppanien tarjoamat jäsenedut mm. Iikan Pyörävarikolta jäsenalennus pyöristä ja pyöräilyvarusteista ja -tarvikkeista.