Kallaveden Kierros

Legendaarisen Kallaveden kierroksen tapahtumapaikkana jo toisen kerran Puijo. Puijon alue ja sen luonto on parasta mitä Kuopiosta löytyy. Puijo tuo mukanaan parhaat maisemat, tapahtumalle loppunousun sekä osallistujaruoan Puijontornissa.

Kallaveden kierros järjestetään 2.6.2024 sunnuntaina. Tapahtuma on kuntopyöräilijöille suunnattu pyöräilytapahtuma ilman ajanottoa, hyvillä huoltopalveluilla Kuopion kauniissa järvimaisemissa. Lopuksi ajettua reittiä voi ihailla tornista samalla herkullisen lohikeiton kanssa.

Monipuolisen reitin, nopeusryhmien sekä hyvien maisemien ja huoltopalveluiden vuoksi tapahtuma sopii pyöräilyn harrastajalle ja kuntoilijoille jotka haluavat pyöräillä hyvässä seurassa opastetulla reitillä ilman huolia. Noin 100km monipuolinen reitti kiertää Kallaveden rantoja Kuopion itäpuolelta ja Puijon loppunousu on parasta mitä Kuopio voi pyöräilyn ystäville tarjota. Tapahtumassa ovat nopeusryhmät halukkaille joissa pyöräillään ohjaajien kanssa reitti noin 32, 30, 28 ja 25 km/h keskinopeudella.

Tapahtuma tarjoaa elämyksiä myös sorateiden ystäville. Gravel- ja Cyclocross-pyöräily tarjotaan noin 60km reitillä ja mukavilla matkaoppailla. Myös Gravel-reitti tarjoaa osallistujille Puijon loppunousun.

Reitit ja huoltopisteet

Ilmoittautuminen

Osallistumismaksu sisältää

Ruoka- ja juomahuollon reitillä huoltopisteissä, pienet pyörän korjaukset matkalla huoltoautosta (tarvikkeista veloitus), kuljetuksen takaisin tapahtuma-alueelle tarvittaessa, suihkut ja pesutilat (oma pyyhe), osallistujaruokailun Puijon tornissa pyöräilyn jälkeen, mahdollisuuden arvontapalkintoon ja varustesäilytyksen tapahtumakansliassa.

Muutokset ja osallistumisen peruminen

Osallistumisoikeuden voi siirtää seuraavalle vuodelle tai toiselle henkilölle ilmoittamalla siitä sähköpostilla info(at)kuopys.fi viimeistään 2 vuorokautta ennen tapahtumaa.

Palautettavasta osallistumismaksusta vähennetään 15 euroa järjestely- ja käsittelykuluina.