Kallaveden Kierros 2024

Legendaarisen Kallaveden kierroksen tapahtumapaikkana jo toisen kerran Puijo. Puijon alue ja sen luonto on parasta mitä Kuopiosta löytyy. Puijo tuo mukanaan parhaat maisemat, tapahtumalle loppunousun sekä osallistujaruoan Puijontornissa.

Kallaveden kierros järjestetään 2.6.2024 sunnuntaina. Tapahtuma on kuntopyöräilijöille suunnattu pyöräilytapahtuma ilman ajanottoa, hyvillä huoltopalveluilla Kuopion kauniissa järvimaisemissa. Lopuksi ajettua reittiä voi ihailla tornista samalla herkullisen lohikeiton kanssa.

Monipuolisen reitin, nopeusryhmien sekä hyvien maisemien ja huoltopalveluiden vuoksi tapahtuma sopii pyöräilyn harrastajalle ja kuntoilijoille jotka haluavat pyöräillä hyvässä seurassa opastetulla reitillä ilman huolia. Noin 100km monipuolinen reitti kiertää Kallaveden rantoja Kuopion itäpuolelta ja Puijon loppunousu on parasta mitä Kuopio voi pyöräilyn ystäville tarjota. Tapahtumassa ovat nopeusryhmät halukkaille joissa pyöräillään ohjaajien kanssa reitti noin 32, 30, 28 ja 25 km/h keskinopeudella.

Tapahtuma tarjoaa elämyksiä myös sorateiden ystäville. Gravel- ja Cyclocross-pyöräily tarjotaan noin 60km reitillä ja mukavilla matkaoppailla.

Reitit ja huoltopisteet

Ilmoittautuminen

Tapahtumapäivän aikataulu

klo 09:00 paikanpäällä ilmoittautuminen alkaa
klo 10:00 Kallavedenkierros starttaa
klo 13:30 lämpimät saunat odottavat osallistujia
klo 14:00 osallistujaruoka odottaa tornissa
klo 17:00 tapahtuma päättyy ja tapahtuma-alueen palvelut sulkeuvat