Jäsenedut

Seuran jäsenenä olet oikeutettu kaikkiin seuran järjestämiin etuihin.

Ajovaatteet
Sinulla on mahdollisuus ostaa laadukkaita ajovaatteita edulliseen jäsenhintaan. Ajovaatteet ovat laadukkaita Bioracerin valmistamia ja kestävät kovaa kulutusta. Ajovaatteita tilataan säännöllisesti ja niitä löytyy myös varastosta Iikan Pyörävarikolta. Ajovaatteet maksetaan Iikan Pyörävarikolle, maksuvälineeksi sopivat kaikki yleiset maksukortit tai mobiilimaksu.
Ajovaateet vuosille 2019-2020 näyttävät seuraavalta:

Ajopaita
Ajohousut
Lippis

Kuopion pyöräilyseuran ajovaatevalikoimaan kuuluu: lyhyt ajopaita (tiukka), lyhyt ajopaita (normaali), lyhyt ajopaita (paksu), lyhyt ajohousu, lyhyt ajohousu (paksu), hihaton tuuliliiivi, ajotakki (ohut), ajotakki (paksu), pitkälahkeiset ajohousut (paksu), irtohihat, irtolahkeet, sadetakki, lyhythihainen enduro ajopaita, enduro shortsit, pipo ja lippis.

Tahko MTB
Tahko MTB on Suomen suurin maastopyöräilytapahtuma. Seura tekee järjestäjän kanssa yhteistyötä ja on omalta osaltaan mahdollistamassa hienon tapahtuman järjestämisen. Seuran jäsenille Tahko MTB tarjoaa osallistumisen alennetulla osallistumismaksulla ennakkoilmoittautumalla. Alennuskoodi lähetetään jäsenille maalis- huhtikuun aikaan.

Iikan Pyörävarikko
Seura tekee monipuolista yhteistyötä Iikan Pyörävarikon kanssa.
Iikan Pyörävarikko tarjoaa jäsenille alennuksia tuotteista ja palveluista. Muista mainita asioidessasi pyöräilyseuran jäsennyydestä niin saat alennukset käyttösi.

Viikkokilpailut
Seura järjestää kesäkaudella viikkokilpailuja maantiellä ja maastossa. Jäsenillä on ilmainen osallistumisoikeus kaikkiin seuran järjestämiin viikkokilpailuihin.

Kallaveden kierros
Seura järjestää vuosittain kuntopyöräilytapahtuman johon seuran jäsenille tarjotaan alennettu osallistumismaksu seuran järjestämiin tapahtumiin ja harjoituksiin.

Harjoitukset ja muut tapahtumat
Seura järjestää harjoituksia mm. hallipyöräilyä ja sisäpyöräilyä joihin jäsenet voivat osallistua omavastuun hinnalla.
Lisäksi seura pyrkii sopimaan alueen tapahtumiin seuran jäsenille osallistumisoikeuden alennetulla osallistumismaksulla. Alennuksista ilmoitetaan jäsenille sähköpostilla.

Seuran edustusoikeus kilpailuissa
Seuran jäsenellä on oikeus hakea Suomen pyöräilyn kilpailulisenssiä ja edustaa seuraa kaikissa Suomen pyöräilykalenterin kilpailuissa. Seura maksaa kilpailuiden osallistumismaksut jälkikäteen takaisin kilpailun startanneille kuskeille. Jäsenen omavastuu osallistumismaksuille on 25€/vuosi.