Jäsenedut

Seuran jäsenenä olet oikeutettu kaikkiin seuran järjestämiin etuihin.

Puijon Maja
Viikonloppuisin Puijon Maja tarjoaa pyöräilyseuran jäsenille maittavan retkiaamiainen hintaan 10 euroa/henkilö.
Viikolla jäsenille Majan runsas lounas sopimushintaan 10,50€.
Majalla kahvi eurolla aina aukioloaikoina.
Kerro kassalla jäsennyydestä niin saat edut käyttöösi.

Pyöräilyvaatteet
Sinulla on mahdollisuus ostaa Bioracer-ajovaatteita edulliseen jäsenhintaan. Ajovaatteet ovat laadukkaita ja kestävät kovaa kulutusta vuodesta toiseen. Vaatteita tilataan säännöllisesti kerran tai kahdesti vuodessa ja niitä löytyy myös pieni varasto Iikan Pyörävarikolta. Varaston vaatteet maksetaan Iikan Pyörävarikolle, maksuvälineeksi sopivat kaikki yleiset maksukortit tai mobiilimaksu.

Ajopaita
Ajohousut
Lippis

Kuopion pyöräilyseuran ajovaatevalikoimaan kuuluu: lyhyt ajopaita (tiukka), lyhyt ajopaita (normaali), lyhyt ajopaita (paksu), lyhyt ajohousu, lyhyt ajohousu (paksu), hihaton tuuliliiivi, ajotakki (ohut), ajotakki (paksu), pitkälahkeiset ajohousut (paksu), irtohihat, irtolahkeet, sadetakki, lyhythihainen enduro ajopaita, enduro shortsit, pipo ja lippis.

Tahko MTB
Tahko MTB on Suomen suurin maastopyöräilytapahtuma. Seura tekee järjestäjän kanssa yhteistyötä ja on omalta osaltaan mahdollistamassa hienon tapahtuman järjestämisen. Seuran jäsenille Tahko MTB tarjoaa osallistumisen alennetulla osallistumismaksulla ennakkoilmoittautuneille.

Iikan Pyörävarikko
Iikan Pyörävarikko tarjoaa jäsenille alennuksia tuotteista ja palveluista. Muista mainita asioidessasi pyöräilyseuran jäsennyydestä niin saat alennukset käyttösi.

Viikkokilpailut
Seura järjestää kesäkaudella viikkokilpailuja maantiellä ja maastossa. Jäsenillä on ilmainen osallistumisoikeus kaikkiin seuran järjestämiin viikkokilpailuihin.

Kallaveden kierros
Seura järjestää vuosittain kuntopyöräilytapahtuman johon seuran jäsenille tarjotaan alennettu osallistumismaksu seuran järjestämiin tapahtumiin ja harjoituksiin.

Harjoitukset ja muut tapahtumat
Seura järjestää harjoituksia mm. hallipyöräilyä ja sisäpyöräilyä joihin jäsenet voivat osallistua omavastuun hinnalla.
Lisäksi seura neuvottelee alennuksia alueen tapahtumiin seuran jäsenille.

Seuran edustusoikeus kilpailuissa
Seuran jäsenellä on oikeus hakea Suomen pyöräilyn kilpailulisenssiä ja edustaa seuraa kaikissa Suomen pyöräilykalenterin kilpailuissa.
Seura tukee jäsenten kilpailuin osallistumista kansallisiin Cup-pistekilpailuihin kaikissa pyöräilyn alalajeissa maksamalla kilpailuiden osallistumismaksut takaisin jälkikäteen. Osallistumismaksujen saamiseksi takaksin kilpailijan tulee ilmoittautua kilpailuun seuran edustajana, osallistuja ja edustaa seuraa kilpailussa seuran ajovaatteissa tai varmistaa muutoin seuralle riittävä näkyvyys kilpailuvaatteissa ja kilpailupaikalla.
Osallistumismaksut maksetaan hakemuksen ja maksukuittien perustella kilpailukauden päättyessä, vuoden loppuun mennessä. Vuonna 2021 kilpailijan omavastuu osallistumismaksuille on 25€.