Jäsenedut

Seuran jäsenenä olet oikeutettu kaikkiin seuran järjestämiin etuihin.

Pyöräilyvaatteet
Sinulla on mahdollisuus ostaa seuran laadukkaita ajovaatteita edulliseen jäsenhintaan. Ajovaatteet ovat laadukkaita, Bioracerin valmistamia ja kestävät kovaa kulutusta vuodesta toiseen. Vaatteita tilataan säännöllisesti tarpeen mukaan kerran tai kahdesti vuodessa ja niitä löytyy pieni varasto Pyörävarikolta. Pyörävarikolla voit maksaa ajovaatteet seuran maksupäätteellä, maksuvälineeksi sopivat kaikki yleiset maksukortit tai mobiilimaksu.

Kuopion pyöräilyseuran ajovaatevalikoimaan kuuluu: lyhythihainen ajopaita, lyhytlahkeiset ajohousut, hihaton tuuliliivi, pitkähihainen ajotakki (ohut),pitkähihainen ajotakki (paksu), pitkälahkeiset ajohousut (paksu ilman säämiskää), sadetakki, pipo ja lippis, irtohihat ja irtolahkeet sekä lyhythihainen enduro ajopaita ja enduro shortsit.

Ajovaatehinnasto

Puijon Maja
Viikonloppuisin aamupäivällä Puijon Maja tarjoaa pyöräilyseuran jäsenille maittavan retkiaamiaisen hintaan 10 euroa/henkilö. Lapset alle 12 vuotta puoleen hintaan.
Ja arkisin runsas lounas sopimushintaan 11,30€.
Majalla kahvi eurolla aina aukioloaikoina.
Kerro kassalla jäsennyydestä niin saat edut käyttöösi.

Tahko MTB
Tahko MTB on Suomen suurin maastopyöräilytapahtuma. Seura tekee järjestäjän kanssa yhteistyötä ja on omalta osaltaan mahdollistamassa hienon tapahtuman järjestämisen. Seuran jäsenille Tahko MTB tarjoaa osallistumisen alennetulla osallistumismaksulla ennakkoilmoittautuneille.

Pyörävarikko
Pyörävarikko on yhteistyökumppanimme ja tavoittemme on tehdä pyöräilyyn liittyvää toimintaa mahdollisimman monipuolisesti. Yhteistyön vuoksi pyöräilyseuran jäsenet saavat alennuksia pyöränhuolloista, varaosista, varusteista ja tarvikkeista. Olet saanut alennuksista jäsenkirjeen sähköpostiisi, jos et löydä sitä pyydä sitä uudelleen info@kuopys.fi Muista mainita jäsennydestäsi asioidessasi Pyörävarikolla.

Viikkokilpailut
Seura järjestää kesäkaudella viikkokilpailuja maantiellä ja maastossa. Jäsenillä on ilmainen osallistumisoikeus kaikkiin seuran järjestämiin viikkokilpailuihin.

Kallaveden kierros
Seura järjestää vuosittain kuntopyöräilytapahtuman joka tarjotaan jäsenille edullisella alennetulla osallistumismaksulla.

Talviharjoittelu
Talvikaudella seura järjestää pyöräilyharjoituksia sisällä hallissa ja kuntosalilla joihin jäsenet pääsevät mukaan edullisella omavastuumaksulla. Näistä eduista tiedotetaan jäseniä sähköpostilla.

Pyöräilytapahtumat ja -kilpailut
Seura kannustaa jäseniä osallistumaan pyöräilytapahtumiin ja -kilpailuihin maksamalla tukea osallistumismaksuista. Jäsentuen määrä on 25 euroa yhden tapahtuman/kilpailun osalta ja tuen maksimimäärä kalenterivuodessa on 100€ eli tukea voi hakea enintään neljän tapahtuman/kilpailun osallistumismaksuista vuodessa.
Tuen edellytys on, että jäsen edustaa Kuopion pyöräilyseuraa ilmoittautumalla seuran edustajana. Osallistuu (vähintään starttaa) tapahtumaan pyöräilyseuran vaatteissa (vähintään seuran ajopaita) tai vaatteissa jossa on riittävä pyöräilyseuran näkyvyys esimerkiksi seuran logoilla varustettu tai seuran hyväksymä tiimiasu.
Osallistumismaksujen tuki maksetaan seuralle toimitetun vapaamuotoisen hakemuksen (sisältäen tilinumeron) ja maksukuittien perusteella kauden päätteeksi. Hakemukset tulee toimittaa seuralle 1.12 mennessä.
Liikunta- tai muilla eduilla maksettuja osallistumismaksuja ei voida korvata.
Osallistumismaksun tukea ei makseta seuran järjestämiin tapahtumiin/kilpailuihin eikä tapahtumiin/kilpailuihin joihin jäsenillä on osallistumisoikeus alennetulla hinnalla.

Wattipolkimet

Seura tarjoaa jäsenille lainaan wattipolkimia.Polkimet ovat Favero Assioma Duot ja ovat yhteensopivat ANT+ ja
Bluetooth Smart mittareiden kanssa. Polkimiin sopivat Faveron omat maantie-klossit, jotka tulevat polkimien
mukana. Myös Lookin klossit sopivat ovat yhteensopivat.