Puijo MTB

Puijo MTB 29.-30.8.2020 on ilmainen kaksipäiväinen omatoimitapahtuma jossa osallistujat pääsevät nauttimaan Puijon mahtavista maisemista pyörän päältä.

Puijo MTB reitti kulkee Puijon ulkoilureiteillä ja poluilla, tapahtumapaikalle Puijon tornille löytää jokainen. Reitti on maastollisesti helppo ja sen voi pyöräillä Cyclocross-, Gravel- ja kaikilla maastopyörillä. Reitillä on muutama nopeavauhtinen lasku ja noin 280 nousumetriä 9,5km kierroksella. Reitti on merkitty tapahtumaviikonlopun ajan.
Reitin voit ladata omaan navikaattoriisi tästä.

Tapahtumassa pyöräillään seuraavat sarjat ja matkat:
Retkisarja 1 kierros, noin 10km
Naiset 1 kierros, noin 10km
Alle 18 vuotiaat 1 kierros, noin 10km
Miehet 2 kierrosta, noin 20km
Sähkösarja 2 kierrosta, noin 20km
Myös duathlon (pyöräily ja juoksu) on mahdollinen eli voit osallistua päivän aikana maastopyöräilyyn ja polkujuoksuun.

Omatoimitapahtumaksi tapahtuma muuttui kaikkien turvallisuuden vuoksi. Osallistuja ilmoittautuu ja ottaa oman sarjan/matkan ajan itse ja julkaisee sen tapahtuman ilmoittautumisjärjestelmään. Osallistua voi yhtenä tai molempina päivinä ja reitin voi ajaa itselle sopivana ajankohtana yksin tai kavereiden kanssa. Järjestäjän puolesta epäviralliset lähdöt ovat molempina päivinä klo 10, 12 ja 14. Lähdöissä noudatetaan turvavälejä.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä.

Osallistumismaksua tapahtumaa ei ole ja tapahtuman lisäpalvelut voi ostaa edulliseen sopimushintaan:

Osallistujille tarjoillaan herkullista lohikeittoa Puijon torniravintolassa launataina 10 euron hintaan klo 10-15. Torniin nousu ja lasku hissillä osallistujille 4€. Sunnuntaina herkullinen lohikeitto tarjoillaan Puijon Majalla klo 9-15 hintaan 10 euroa. Puijon Majan yhteydessä on myös saunat jotka ovat osallistujien käytössä sopimushintaan 5€ saunoja. Sauna on lämmin tapahtumapäivinä klo 16 saakka.

Parkkipaikat autoille sijaitsevat Puijon mäen juurella pesäpallostadionin parkkipaikalla.
Parkkipaikalta Puijon tornille on helpoin pyöräillä huoltotietä pitkin.

Myös kannustusjoukoille löytyy Puijon hienojen maisemien lisäksi aktiviteettia. Lapsille ja perheille löytyy monenlaista tekemistä alueelta. Katso tarkemmat tiedot Puijo Peakin sivuilta ja Kuopion kaupungin sivuilta.

Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuulla ja vastaa mahdollisista vakuutuksista.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan pyöräilyseuran yhteistyökumppanin Iikan pyörävarikon lahjoittamia pyöräilyyn liittyviä palkintoja. Osallistuaksesi arvotaan sinun tulee julkaista oma tukoksesi tulospalvelussa viimeistään 30.8 sunnuntaina klo 22. (linkki tulee tähän lauantaina). Suorituksen todistamiseksi sinun jätettävä linkki palveluun, josta suoritus voidaan tarpeen mukaan todentaa (esim. Garmin Connect, Polar Flow SuuntoApp tai Strava. Arvonta suoritetaan ja voittajat julkaistaan 31.8 maanantaina.

Toivomme myös että jaat tapahtuman tunnelmia sosiaalisen median kanavissa tunnisteella #puijomtb #puijooutdoorday

Puijo MTB on osa Outdoor Day tapahtumaa, pyöräilyn lisäksi juostaan Puijo Trail polkujuoksutapahtuma.