Kallavedenkierroshaaste

Kallavedenkierroshaaste on kaiken kansan hyväntekeväisyyspyöräily.

Haasteen tavoite on saada mahdollisimman moni pyöräilemään oman hyvinvoinnin vuoksi ja samalla keräämään varoja hyväntekeväisyyteen.

Haasteen voit toteuttaa pyöräilemällä sinulle tai perheellesi sopivan matkan missä vain viikon aikana 31.5 – 7.6.2020.

Haasteen osallistumismaksuilla ja pyöräilyseuran lahjoituksella on tavoite hankkia mahdollisimman monta polkupyörää, pyörän lukkoa ja pyöräilykypärää niitä eniten tarvitseville perheille.

Hyväntekeväisyyspyöräilyn osallistumismaksut ja pyöräilyseuran lahjoitus käytetään lyhentämättömänä polkupyörien, lukkojen ja pyöräilykypärien hankintaan. Hankinnoilla tuetaan paikallista yrittäjyyttä ja pyörät sekä varusteet lahjoitetaan Kuopion kaupungin perhepalvelut yksikölle edelleen lahjoitettavaksi.

Tavoite on kerätä hyväntekeväisyyteen yhteensä 4000 euroa. Pyöräilyseura lahjoittaa hyväntekeväisyyteen jokaisesta haasteviikon aikana poljetusta kilometristä 20 senttiä aina 2000 euroon saakka.

Poljetut kilometrit kirjataan lomakkeelle kerralla tai halutessasi vaikka joka päivä. Jos koko perhe pyöräilee voi lomakkeelle kirjoittaa osallistujien nimet ja yhteismatkan. Kilometrit kirjataan seuraavalle lomakkeelle https://forms.gle/fo3XyxfVuNapxqWS9

Hyväntekeväisyyspyöräilyn osallistumismaksu on 15 euroa henkilöltä.
Perheiltä osallistumismaksu on 20 euroa koko perheen osalta.
Hyväntekeväisyyteen voit osallistua myös maksamalla pyöräilyseuran jäsenmaksun 31.5 – 7.6.2020 aikana jolloin saat samalla maksulla hyväntekeväisyyspyöräilyn osallistumisoikeuden ja loppuvuoden jäsennyyden.
Seuran jäsenmaksuohjeet löydät tästä www.kuopys.fi

Osallistumismaksu haasteeseen tulee maksaa 7.6.2020 mennessä pyöräilyseuran tilille
FI23 5600 0520 0919 79
viitteellä 20226

Hyväntekeväisyyspyöräilyn halutaan näkyvän myös sosiaalisessa mediassa.
Toivomme paljon julkaisuja seuraavilla tunnisteilla
#kallavedenkierros
#kuopys

Poljetaan kesäkuun ensimmäisen viikon aikana paljon ja mahdollistetaan samalla pyöräily tänä kesänä myös niille, joilla siihen ei olisi ilman meitä muuten mahdollisuutta.

Pyöräilyterveisin,
Kuopion pyöräilyseura ry