Ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt 27.5.2019

Osallistumismaksut paikanpäällä 2.6.2019 ovat:
150km 60 €
100km 50 €
60km 40 €
30km 30 €

Kuopion Pyöräilyseuran jäsenet sekä alle 15 vuotiaat saavat 10 euron alennuksen osallistumismaksusta.

Osallistumismaksun maksaminen siru-tai lähimaksulla maksukorteilla. Käteinen vain tasarahalla osallistumismaksun mukaan.

Osallistumismaksu sisältää

Ruoka- ja juomahuollon matkalla huoltopisteissä, pienet pyörän korjaukset matkalla huoltoautosta (tarvikkeista erillinen veloitus), ensiapua ja kuljetuksen tapahturman sattuessa, rantasaunan (oma pyyhe ja uima-asu mukaan) Hotelli IsoValkeisella, ruokailun Hotelli IsoValkeisella pyöräilyn jälkeen, mahdollisuuden arvontapalkintoon ja varustesäilytyksen tapahtumakansliassa.
Tapahtumaan osallistuminen on osallistujan omalla vastuulla.

Muutokset ja peruminen

Matkamuutokset ovat mahdollisia tapahtuman ja matkaryhmän lähtöön saakka. Lyhemmältä matkalta pidempään vaihdosta veloitetaan osallistumismaksun mukainen erotus. Lyhemmälle matkalle siirtyessä pidemmän matkan mahdollista kalliimman osallistumismaksun erotusta ei palauteta.

Osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle henkilölle ilmoittamalla siitä sähköpostilla info(at)kuopys.fi viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Osallistumisen voi perua ja osallistumismaksu palautetaan takaisin, mikäli peruminen on ilmoitettu järjestäjille viimeistään 31.5.2019 klo 18 mennessä sähköpostilla info@kuopys.fi

Palautettavasta osallistumismaksusta vähennetään 20 euroa järjestely- ja käsittelykuluina.