Viikkokilpailut

Vuoden 2017 viikkokilpailut ovat päättyneet. Kiitos osallistujille.
Kilpailujen yhteispisteet julkaistaan ja menestyneimmät palkitaan seuran syyskokousessa.

Viikkokilpailut ajetaan vuoroviikoin maantiellä ja maastossa keskiviikkoisin, kilpailujen startti on klo 18. Tule kilpailupaikalle viimeistään vartti ennen starttia.

Maantiekilpailujen lähtöpaikka on Puutossalmentien (tie 5370) Kuopion päässä oleva levike.

Maastossa kilpailut ajetaan Puijonsarvessa ja Jynkänvuorella. Puijonsarven kilpailu lähtee merkkikiveltä ja Jynkänvuoren lähtöpaikka Upponallen päiväkodin parkkipaikka.

Seuran jäsenillä on vapaa osallistumisoikeus kilpailuihin,
muille osallistumismaksu on 4 euroa / kilpailu.

Maantiekalenteri ja -tulokset 2017

Maastokalenteri ja -tulokset 2017

Säännöt

Maasto- ja maantie-cup ovat erillisiä kilpailusarjoja.

Maantiellä sarjat ovat Kunto ja Kilpa, maastossa on yksi sarja. Maantiellä kilpasarjassa ajavat Suomen pyöräilyunionin lisenssin lunastaneet.

Kisoihin osallistuminen on omalla vastuulla. Tapaturmavakuutuksesta jokainen kilpailija huolehtii itse (esim. fillaripassi). Pakollisia varusteita kilpailuun osallistujalla ovat ehjä pyöräilykypärä sekä kilpailun luonteeseen soveltuva polkupyörä.

Seuran jäsenillä on vapaa osallistumisoikeus kilpailuihin, muille osallistumismaksu on 4 euroa / kilpailu. Kilpailumaksu tulee suorittaa kilpailupaikalla ilmottautumisen yhteydessä.

Kauden kokonaispisteisiin laskentaan viiden parhaan kilpailun pisteet. Kokonaispisteiden saaminen edellyttää vähintään 3 osakilpailun tulosta. Kilpailijoiden pisteiden ollessa tasan paremmuuden ratkaisee osakilpailuiden sijoitukset. Osakilpailusta jaetaan pisteet seuraavasti sijoituksen mukaan: 12-10-8-6-5-4-3-2-1.

Sarjojen kolme parasta palkitaan kauden päätyttyä seuran syyskokouksessa.

Tulosarkisto

2016 Maantie ja maasto

2015 Maantie ja maasto